industriporte

Industriporte

En elegant og stilfuld facade skal også være funktionel,  samt let at vedligeholde.

Vores ledhejseporte opfylder de strengeste europæiske retningslinier, når det kommer til sikkerhed og holdbarhed. De er i mere end 10 år blevet installeret og værdsat overalt i Europa, fra Island og Sverige til f.eks. Schweiz og Spanien. Ledhejseportene kan anvendes i utallige løsninger og under vekslende vejrforhold (temperatur, vind og vand). De leverer pålidelig og tilgængelig adgang gennem facaderne, som de er anbragt i.

 

Opmåling og Tilbud.

ALT I PORTE synes at du skal have den bedste rådgivning. Derfor kommer vi gerne til dig og foretager en opmåling, så kan vi også bedst rådgive dig udfra dine ønsker og krav. Efterfølgende får du et fast tilbud på den opgave du vil have at vi skal løse. Dette er helt uforpligtende og ganske gratis!

 

Du kan kontakte vores lokale konsulent/salgsmontør i dit område, som du kan finde under fanen

“FIND DIN MONTØR”.

 

OPTIMALT TILPASSET TEKNIK OG DESIGN.

ALT I PORTE har løsninger for alle montagesituationer. Heraf kan nævnes forskellige typer af beslag som standard, lavt, højt, vertikalt og tagfølgende hejs. Beslaget er ligesom ledhejseportene altid specialfremstillede. Beslagets kvalitet bestemmer i vid grad din ledhejseports levetid. Derfor har vi bevidst valgt skinner, som er fremstillet af galvaniseret stål af høj kvalitet. Enhver ledhejseport fremstilles efter specialmål og tilpasses derfor efter Deres porthul.

 

INTEGREREDE LYSBÅND

Industriporte opbygget i sandwich paneler, hvor vi kan tilbyde dobbelte termoakryl vinduer, type F40 og O40. Begge typer er monteret i en kraftig og sikker ABS plastramme, uden kuldebroer, tæt og højisoleret. De samme porte kan endvidere leveres med lysbånd, type Aluglas, udført med ramme i en anodiseret aluminiumsprofil. Denne type lysbånd kan udføres med 21 mm dobbelte akryl ruder, enkeltlags akryl, slagfast polycarbonat, enkeltlags sikkerhedsglas, 21 mm sandwichfyldninger samt perforerede fyldninger (f.eks. til parkeringskældre).

 

NØDDØRE, GANGDØRE SAMT FASTE PARTIER

Takket være den stabile konstruktion kan vores ledhejseporte (op til 5000 mm i bredden) udføres med integrerede nøddøre. Endvidere kan vi producere gangdøre samt faste partier. Nøddøre, gangdøre og/eller faste partier er opbygget af isolerede sandwichpaneler eller Aluglas sektioner, afhængig af modellen.

 

LAKERING I SPECIALFARVE

ALT I PORTE benytter sig af at have et moderne program indenfor maling til disposition. Vore porte kan udføres i enhver RAL eller NCS farve efter anmodning.

Læs om reparation af industriport

ALT I PORTE har løsninger

ALT I PORTE har løsninger for alle montagesituationer. Heraf kan nævnes forskellige typer af beslag som standard, lavt, højt, vertikalt og tagfølgende hejs.