garageporte

Garageporte

En elegant og stilfuld facade skal også være funktionel, samt let at vedligeholde.

Vort brede sortiment af garageporte, såvel isolerede som uisolerede dækker de fleste ønsker.

Vi tilbyder mange løsninger til såvel udskiftning af eksisterende porte, eller til nybyggeri.
Du kan vælge at installere selv eller gøre brug af vore dygtige håndværkere.

Alle porte kan leveres med fjernebetjent automatik.

 

Opmåling og Tilbud.

ALT I PORTE synes at du skal have den bedste rådgivning. Derfor kommer vi gerne til dig og foretager en opmåling, så kan vi også bedst rådgive dig udfra dine ønsker og krav. Efterfølgende får du et fast tilbud på den opgave du vil have at vi skal løse. Dette er helt uforpligtende og ganske gratis!

 

Læs mere om priser på garageporte

 

Læs mere om vores garageporte her nedenfor…

 

Mikroprofil (DL-umbra)

Mikroprofil er en garageport, der med sit markante mønstrer af linjer og relief skaber en dynamisk og moderne port med et markant udseende.

 

Fyldning (HLC)

Fyldning er en garageport, der med sine trykfyldninger skaber et klassisk og stilrent look og derfor går i harmoni med især traditionelle hjem.

 

Helsektion (HLG/W)

Helsektion er en garageport, der egner sig godt til huse med en nutidig arkitektur, da den hele plade giver et moderne og harmonisk look.

 

Rustik (HLW)

Rustik er en garageport, der giver en skarp og markant profilering og med sit rustikke og klassiske look passer til de fleste typer af hjem.

 

Planke (HLP/W)

Planke er den tidløse klassiker der med sine harmoniske overgange mellem sektionerne skaber den ideelle helhed i dit hjems facade.

 

 

Vi forhandler garageporte på hele Fyn

Nyt og gammelt

Som det kan ses på billedet, nænsomt og harmonisk kan det godt lade sig gøre at monterer en ny moderne port i en ældre bygning.